امور تغذیه و سلف سرویس - دانشگاه میبد
محمدرضا شیخی شورکی
کارمند امور دانشجویی
مرتضی زارع مهرجردی
کارشناس امور دانشجویی
اداره تغذیه دانشگاه میبد از زیر مجموعه های مدیریت دانشجویی می باشد که هدف آن تامین غذای دانشجویان و نظارت علمی بر کیفیت و کمیت آن می باشد. از آنجایی که امر تهیه مواد اولیه و طبخ و توزیع غذا بوسیله بخش خصوص انجام می شود. این اداره عهده نظارت و فرآیند تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان برای وعده های غذایی صبحانه، ناهار و شام با استفاده از مواد اولیه با کیفیت و بهداشتی با هدف تامین بخشی از نیازهای معیشتی دانشجویان می باشد. رزرو و توزیع غذا در رستوران و خوابگاه ها از طریق سیستم اتوماسیون تغذیه انجام می پذیرد. بخش تغذیه تحت نظارت معاونت مدیر دانشجویی اداره می شود.
برخی از وظایف این اداره عبارت است از:
• نظارت بر تهیه، طبخ و توزیع غذا در محل سلف سرویس و خوابگاه های تحت پوشش (برادران و خواهران)
• نظارت بر امر بهداشت محیط های طبخ و توزیع غذا
• نظارت در تهیه و ارائه کارت بهداشتی پرسنل در امر تهیه غذا
• کنترل بهداشتی مواد غذایی
• صدور کارت اتوماسیون تغذیه
• برنامه ریزی و تهیه برنامه غذایی متناسب با فصول سال و همچنین مطابق با استاندارد های جهانی